szombat, december 05, 2020
Hungarian English French German Italian Romanian Slovak

Háttér és Dekoráció készítés

AKVÁRIUM-TERRÁRIUM HÁTTEREK:
Perlit-cement alapú, speciális, egyedi kézzel készített háttereink hozzájárulnak az akvárium hangulatának emeléséhez, változatosságot, búvóhelyet jelentenek lakóinak. A szín és a formavilág az egyéni igényeknek megfelelően kialakítható, akár az élővilág vagy származás figyelembe vételével.
A technikai felszerelések a háttérben kialakított üregben teljesen elrejthetők, megőrizve így a belvilág természetességét. A rejtekhely az akváriumban akár önálló szűrőházként is funkcionálhat, jelentős költségmegtakarítást elérve ezzel: ebben az esetben csupán egy megfelelő teljesítményű szivattyúra és szűrőanyagra van szükség.
A hátterek tartóssága megegyezik az akvárium várható élettartalmával (min. 10-15 év).

Hátterezés alapára: 29.990.- Ft/m2
 
SZIKLADEKORÁCIÓK:
Egyedi, kézzel készített szikla hatású dekorációink a természetesség hatását adják akváriumunknak. A rejtőzködő életmódot folytató lakók számára bújóhelyet jelenthet, ezen kívül biztonságos ívóhely lehet számtalan halfajta számára.Üreges szerkezete miatt –többek között- akár növények ültetésére is alkalmas lehet.Igény esetén színben és méretben az Ön akváriumhoz leginkább illő darabot is el tudjuk készíteni!

 

Terráriumokhoz rejtett, beépített világítás igényelhető: E27-es szabványú hőálló kerámia foglalat, kétfázisú fekete vezeték kapcsolóval, villásdugóval: 8.590.-Ft/db. (A világítás beépítésének feltétele min. 40cm-es szélesség és magasság!) Az ár az izzót nem tartalmazza.

Termékajánló

Resun Vízpumpa KING-3B 3500L/H 5M
(Kerti tavi felszerelések / Egyéb)

Resun Vízpumpa KING-3B   3500L/H 5M

100x50x100cm-es különleges, "L"-alakú terrárium, 6mm
(Terráriumok / Hüllő)

100x50x100cm-es különleges, "L"-alakú terrárium, 6mm

250x30x50cm-es, részben hátterezett akvárium
(Akváriumok / Akvárium 200 L felett)

250x30x50cm-es, részben hátterezett akvárium