csütörtök, december 03, 2020
Hungarian English French German Italian Romanian Slovak

MEGRENDELÉS, FIZETÉSI FELTÉTELEK:

Tisztelt Vásárló!

Ha talált igényének megfelelő terméket, kérem a Termékek >  „megrendelés” menüpontban adja le rendelését, az esetleges kiszállítási igény megjelölésével! A megrendelőlap kitöltése után 24 órán belül egy részletes visszaigazoló emailt fog kapni, a szállítási költségre vonatkozó árajánlattal együtt. Amennyiben mindent rendben talál, a visszaigazolásban kapott bankszámlára 20% foglalót kérünk átutalni vagy befizetni biztosítékként, ennek beérkezésétől számított kb. 2 héten belül pedig átvehető  a termék / szállítjuk az Ön által megadott címre. A fennmaradó részt átvételkor, - az esetleges szállítási költség mellett - személyesen kell fizetnie! 
Utalásnál közlemény rovatba a rendelt méretet és a nevét szükséges beírnia, ill. pénztári befizetés esetén az ügyintézővel beíratnia. 
AZ UTALÁS UTÁN KÉREM EMAILBEN MINDENKÉPPEN TÁJÉKOZTASSON bennünket (a gyorsabb ügyintézés miatt is)! 


SZÁLLÍTÁS:

A szállítást általában hétköznapokon, munkaidőben végezzük. Csak egy szállítási cím megjelölését tudjuk elfogadni! A szállítást megelőző napon telefonon értesíteni fogjuk.  Az érkezés pontos ideje nem behatárolható (időpontra, adott időszakaszokban való érkezésre vonatkozó igényeknek sajnos nem tudunk eleget tenni) a forgalom, útviszonyok, rakodás, stb. kiszámíthatatlansága miatt, ezért az érkezés napján kérem szíveskedjenek az átvétel személyi feltételét biztosítani. Kérésére fél órával a címre érkezés előtt külön értesítjük. Az emeletre történő árumozgatást nem tudjuk vállalni!

A szállítás feltétele a tehergépjárművel (3,5t) való megközelíthetőség, ill. a parkolás biztosítása. Fizető parkoló esetén a parkolás költségei a megrendelőt terhelik. 
Amennyiben az átadás az ügyfél hibájából nem valósul meg, a szállító jogosult újbóli szállítási díjat felszámítani, továbbá az előzőekben vállalt szállítási határidő érvényét veszíti. A második sikertelen kézbesítés után a rendelt termékek – az ajánlatban szereplő szállítási költség rendezése mellett - kecskeméti telephelyünkön 30 napig átvehetőek, ennek elmulasztása esetén újból értékesítjük, az arra befizetett foglaló érvényét veszíti. 
 
A foglaló megfizetésével a fenti feltételeket elfogadottnak tekintjük. A foglalóra vonatkozóan a mindenkori jogi rendelkezések az irányadóak.

Sajnos a termékek átvételével kapcsolatban –  a kiszállítást megelőző többszöri egyeztetések ellenére is- meglehetősen rossz tapasztalataink vannak, ezért kérem minden kedves Megrendelőnket, hogy a szállítással és átvétellel kapcsolatos információkat minden esetben vegyék figyelembe, utólagosan panaszt, kifogást semmilyen esetben nem fogadunk el! Köszönjük megértését.

Lehetőség van gyűjtőfuvaron kívüli szállítás igénybevételére is, ebben az esetben tudunk az egyéni igényekhez alkalmazkodni (pl. időpontra érkeztetés, hétvégi fuvar, stb.). Ebben az esetben a fuvar ára: 100.-Ft+ÁFA/km (oda-vissza számolva, kecskeméti kiindulóponttal). Amennyiben erre az opcióra tart igényt, kérem kérését külön emailben jelezze!

Termékajánló

120L-es íves bútoros akvárium világítással, 6mm
(Akváriumok / Akvárium 100-200 L)

120L-es íves bútoros akvárium világítással, 6mm

Resun 40W-os fénycső
(Akvárium felszerelések / Akvárium világitás)

Resun 40W-os fénycső

120L-es nyolcszög alapú teknős terrárium
(Terráriumok / Teknős)

120L-es nyolcszög alapú teknős terrárium